Sara kommer JIPPI!

Jag är så glad! Sara kommer ner så jag hinner få träffa henne innan jag åter far till landet i väst, Norge.  Wehiiii!!! Så längesen jag såg hennes vackra nylle och så underbart det ska bli att få se na igen! Hon har ju fattat det väldigt dumdristiga beslutet att flytta norrut, och då inte bara till typ Sthlm, utan till Luleå. Kan hända att jag redan skrivit och beklagat mej över detta, men i så fall kan jag bara säga att det tål att klagas lite mera på. Det förstår väl varenda vettig människa att man inte kan flytta längre upp i Norrland än till typ Gävle.  Hon sa själv i morse att det kommit 30 cm snö efter att det snöat hela natten. I April. Den 14e April. Det ska vara vår nu.  Här nere på mer normala breddgrader flödar vitsipporna över i skogarna. Som det ska vara alltså!
Nej, men jag ska försöka stötta min vän i norr. Har till och med tänkt att göra en bautalång norrlandsturné i sommar och köra upp till bland annat Luleå. Vilket ska bli nedrans skoj.

Idag har jag städat uterummet. Igår klippte jag gräset. Jag har oxå rensat bort en hel massa mossa mellan plattorna runt hela huset. Jag känner mej huslig. Sen är det ju så väldans skönt att vara utomhus när solen skiner.
Just det, jag fick oxå erfara nackdelarna med att vara bilägare idag när jag lämnade in bilen på service. Hade inte den blekaste om vad kalaset skulle sluta på, men i min vildaste fantasi hade jag aldrig kunnat ana att han skulle kräva mej på 3200 spänn! Som tur är är man ju numera en van prutare, så han sänkte till 2500. Nej men, den där Leffe eller vem det nu var verkade ju inte helt med på banan. Kanske var det inte så att jag prutade, jag vet inte riktigt vad som hände mer än att han sänkte priset på ett kick när jag gav uttryck för min förvåning.
Aldrig mera dit! Det kan du ju bara fetglömma!

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0