Team Sweden i 5 dagar!

Vi kom vi gick vi segrade. Team Sweden aro fantastiskt! Koh Phangnanar sig likt. Dar haller de alltid pa och bygger anda, sa man tanker inte sa mycket pa hur mycket som har tillkommit inat on. Hade harliga fem dagar med Linda & Nisse dar. Vi bodde fint, at god mat, drack bucket (som sig bor) och hyrde vespor som vi korde runt on med. Det ar nagonting man bor gora oftare, hyra vespor. Vilket frihetskansla det ar! Man blir ju helt lycklig av att susa runt med vinden i haret langs rangliga vagar med kristallklart vatten vid ena sidan och tat djungel pa andra.
image10
Gjorde en kort avstickare till Ko Samui oxa. Kanns nastan overkligt nar jag tanker pa det. Besokte inte nagon av de stora stranderna Chaweng eller lamai, utan gav oss ut pa jakt efter den perfekta stranden. det gick sadar bra....
Akte forst till en liten sketen by dar vi trodde vi skulle finna lugnet. Dyra resorts och skabbigt vatten fann vi, och en overvintrad fransman som sa att var drom inte langre fanns att finna pa Samui. Hela on ar bebodd sa han. Vi trodde honom inte helt och akte vdare dagen efter. Efter valdigt manga om och men och LETANDE vagrade var chauffor kora oss langre och slappte av oss i en sketen liten by belagen langs en ode strand. Dock ingen vidare fin ode strand, massa skrap och extremt langgrunt. Erkande oss besegrade i var letan, men vid avfarden fran on strax intill farjelagret sag vi vara bungalows. De lag dar vid en enslig strand med endast en restaurang. For sent.

En natt med frackbestallning i Bangkok senare kom vi till denna underbara lilla stad dar vi nu befiner oss - Kanchanaburi. Belagen vid floden Kwai. Har ar sa fint. Jag hade en bild av hur vi skulle bo och det tog oss lite tid men efter mycket letande och en langtailbatstur pa floden sa fann vi vara fantastiska flytande bambu-hyddor. Sa enkelt men ack sa vackert. det allra finaste boende vi haft och kalaset gar pa 30 kr, for ett dubbelrum! Skulle vilja stanna har langre, men schemat ar ju tajt. Har spenderat hela var dag vid ett massivt vattenfall en timme utanfor stan. Avslutade med att aka en extremt turistig fard pa "dodens jarnvag". Den byggdes under 2a varldskriget av krigsfangar och over 200000 manniskor dog av tortyr, utmattning och tropiska sjukdommar under de tva ar som byggandet holl pa.
De flesta kommer hit for att ga pa Tigertemplet, vilket var vart egentliga mal fran borjan oxa, men efter noga overvagande har vi kommit fram till att bojkotta denna tvivelaktiga turistattraktion.

Imorron aker vi till Bangkok for annu en mellanlandning. Ska dar traffa Elin & co, Hannas syrra med vanner, som anlander vid kvallningen. Far sen vidare mot nya aventyr i Kambojda & Anchor Wat som jag antligen ska fa besoka! Jippi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0